Söndag 25 Mars: Flyktig vardag

Söndag. Den tolfte för året. Nu med sommartid.

Jobbmässigt har det varit en hyfsat normal vecka. 40h+ cirka och med både riktigt tunga stunder på jobbet blandat med stunder där man inte vill vara någon annan stans än på just jobbet. Inga konstigheter alltså. När jag skriver detta är det dock fortfarande lördag då jag imorgon jobbar 08:30 – 20:00 vilket gör att min prioritering imorgon när jag kommer hem kanske inte blir att just blogga. Vi får se. (Edit. Nu är det söndagsmorgon och jag publicerar detta nu, innan dagen gått. Frukosten är intagen och jobbkläderna på, dags att kila. 12h jobb, lets do this!)

Utöver jobbet har jag tränat fortsatt sparsamt, men inte mindre än förra veckan så det går nog ändå åt rätt håll mängdmässigt. Dock trivs jag inte med att träna så lite som jag gör nu, så jag blundar nog gärna en stund till för problemet. Men det är svårt att bara få mer energi, jobbet tar den energi det tar och att sluta umgås med folk efter jobbet känns inte aktuellt, då blir det inte roligt det heller. Jag fortsätter kompromissa, om två veckor lugnar jobbet ändå ned sig så jag kan hålla ut tills dess. Jag vet själv att så länge intensiteten hålls uppe på de få korta pass jag gör så kommer min fysiska nivå inte sjunka katastrofalt lågt ändå trots minimalt med träning under en månad nu cirka. Allt handlar ändå om att må bra, sen behöver jag nog lite längre tid än väntat att återhämta mig mentalt från Vasaloppet. Det känns fortfarande lite tomt, inte riktigt säker på vad som blir nästa stora grej och om jag ska fortsätta åka mycket skidor (fast det kan jag inte med en trasig axel) eller fokusera mer på löpningen (men det är tråkigt för nu har jag sprungit på alla vägar här och kan dem utan och innan). Lite nya träningsområden med barmark är snart på sin plats tror jag. Eller att axeln börjar sammarbeta till 100%. Nåväl.

Utöver jobb och träning har jag ändå gjort två väldigt roliga grejer i veckan som ska få sin plats här på bloggen. Dels måndagsklubb i måndags och sen champagneprovning i onsdags. Två mycket trevliga tillställningar som förgyllde hela veckan.

Måndagens måndagsklubb kan få bli beskrivet i bilder, om än något suddiga sådana, varsågoda :

Wilma Jag John

Vi i sporshopen

Senare på veckan blev det Champagneprovning. Bilder från denna:

 

John
Wille
299:-, prisvärt! Nr 7921.
John och Jag

Tack och hej. Nästa vecka är det mitt i Påsk och jag har röven full av ännu mer jobb. Nu väntar två veckors KAOS på jobbet, så det är bara limma fast och hålla i hatten. Kul, jobbigt och utmanande. På återseende!

Veckans citat: ”I brist på egen framgång är andras misslyckanden ej att beakta”

/ Anton