Söndag 18 mars: 50h jobb + 3h träning

Så var det söndag, igen.

Veckan som varit har över lag varit en dålig vecka vad det känts rent energimässigt. Har slitit på jobbet med mycket att göra och ändå försökt fått ihop både träningen och det privata sociala livet. Eftersom jobbet inte går att kompromissa med och det sociala livet just nu känns ganska viktigt att prioritera så har träningen helt enkelt fått betala för det. Det känns tråkigt att inte he energi till träning, men det måste jag acceptera. Tid och förutsättningar finns såklart, men energin finns helt enkelt inte. Det hänger säkert ihop med att jag är lite halvskadad, vädret är oftast dåligt och att jag sällan har någon att träna med eller släpar med mig. Örebro var rena buffébordet jämfört med här där allt jobb måste göras själv. Ingen träningsgrupp eller några jämnstarka träningskompisar. Men i takt med att min egen fysiska nivå sjunker blir ju träningen jag gör procentuellt sätt mer värdefull. Ambitionen är kanske inte att försöka vända träningsmängden, men att hoppas på lite piggare kropp nästa vecka är såklart en önskan.

Förutom 6 dagar x drygt 8h per dag-/jobb så har jag ungefär gjort detta:

  • Grillat korv
  • Druckit Prosecco (äntligen(!), var nog 1,5månad sen senast)
  • Sprungit ett bra intervallpass
  • Umgåtts med Klara
  • Haft liten ölkväll hos Jonas
  • Gått en topptur
  • Ätit många chokladbollar
  • Provat smaken ”pizza” på pingles-chips. Kan inte rekommenderas alls faktiskt.
  • Städat
  • Åkt skidor -24grader och letat efter norrsken

 

Sen idag avslutades veckan med ytterligare 8h jobb. Första 3h idag var lite köriga, men dem avslutande 5h var nog dem bästa jobbtimmarna på hela säsongen bortsett från den tiden jag är PT ute i spåret. Inte så mycket folk, inte så mycket att göra och arbetskollegor på bra humör. Fantastiskt roligt och välbehövligt med en lugn arbetsdag där man har energi och tid att ge varje kund bästa möjliga service samt ha tid att flamsa och skoja med sina kollegor emellanåt. Detta gjorde att jag idag kom hem ganska mycket piggare än en ”vanlig” arbetsdag. Så sjukt skönt. Kanske blir det lite träning ikväll. Om inte annat får jag njuta av en genomförd vecka efter bästa förmåga och att nästa vecka ”bara” blir en 40h vecka.

Detta blev ett kort inlägg. Så blir det ibland. Skönt det med.
Nästa vecka blir nog som den här fast med två lediga dagar istället för en.
Säsongen börjar trot eller ej lida mot sitt slut, vad som sker efter detta vet jag inte, men jag har börjat sökt jobb i alla fall!

Oven N out.

/ Anton Hallor