Söndag 11 mars: Överkörd och oproduktiv

11e mars och 10e söndagen för i år.

Efter en väldigt jobbig förra helg både fysiskt och mentalt blev kroppen inte piggare av en ganska körig vecka på jobbet. Det kan dock säkert ha ett samband med att om man redan är trött och nedstämd att jobbet då känns jobbigare än vad det är. Det var bara i onsdags jag lyckats träna den här veckan på vardagarna, i övrigt har kroppen känns alldeles för trött för träning. Har inte definierat mig som sjuk men det är väl kanske på gränslandet, eller så lider jag bara av sömnbrist. I helgen tränade jag igår men valde idag att vila. Har inatt sovit bra men är fortfarande trött och omotiverad till träning. Jag får låta det gå över helt enkelt, kroppen behöver nog lite extra vila tror jag. Jag har däremot bestämt mig för att jag ska åka Fjälltopploppet 14e April i bruksvallarna, motionsklass och 31km skejt. Jag har aldrig tränat skejt men nu har jag en månad på mig och det känns som en rimlig utmaning. Förra året var det 123 personer som tog sig runt den motionsklassen så det blir nog ett gäng, har inget mål med tid eller placering, det är mest en kul grej att träna inför. Igår testade för övrigt att åka skidor, det gick bra i 21min sen fick jag ont. Om det är bra eller dåligt vill jag inte värdera.

Så vad har jag ändå lyckats gjort i veckan trots en fet känsla av oproduktivitet?

Jobbat mina 40h+.
Haft Klara på besök som bland annat klippte i ordning ansiktshåret på mig lite.
Åkt sjuka puderåk med Jonas och Daniel från jobbet, galet kul med på gränsen till för svårt för min del.
Städat hela min stuga så den numera glänser.
Åter igen irriterat mig på mina nya stakskidor, de är kassa. Ska ringa Fischer.
Källsorterat.
Sprungit intervaller med Josefin.
Ätit på La olita med sköna jobbarkompisar.
Beställt hem en ny parfym.
Kollat klart på en film jag började se för tre veckor sen men inte hunnit sett klart förens i helgen.

 

 

Mustaschvård av Klara.
Daniel och Jonas lär mig hur man åker pow pow.
Bra dag!

Tack för nu. Ledig imorgon igen sen kör vi sex arbetsdagar på rad vilket lär bli en 45-50h vecka. Det blir spännande. Men ska vara med noggrann att lägga mig i tid och mer konsekvent i träningen om kroppen vill det. Det blir nog bra. Nu ska jag iväg på massa ärenden, på återseende!

/ Anton Hallor